☰     Menu     ▲

Solutii WEB


Mediul online reprezinta in ziua de azi un segment principal al activitatilor comerciale si sociale, acest segment fiind in plina ascensiune.

Suntem mandri sa putem oferi solutii pentru clientii nostri in acest plan serviciile noastre fiind complete, acestea incluzand tot ce inseamna o pagina de internet sau o aplicatie online, incepand de la design si continuand cu programarea si in final gazduirea si promovarea in motoarele de cautare.

Web design: Pagini de internet. Aceasta sectiune cuprinde tot ce inseamna o pagina de internet: design vizual, programare, optimizare pentru motoarele de cautare, gazduire.

Web development: Aplicatiile online sunt menite sa execute o serie de sarcini, pe care utilizatorul doreste sa le acceseze in plan mobil. Executam aplicatii online cu tot ce inseamna acestea si le integram in paginile de internet.

 

SEO: Search Engine Optimization este o tehnica combinata cu optimizarea paginii de internet pentru motoarele de cautare precum Google, Bing sau Yahoo, dar si promovarea site-ului prin alte cai externe pentru ca acesta sa creasca ca pozitionare in randul rezultatelor date de motoarele de cautare.

Hosting: Gazduirea proiectelor online realizate de noi se poate face atat pe serverele clientului cat si pe echipamentele noastre oferindu-va suport in ambele cazuri, pentru o cat mai buna functionare a paginii sau aplicatiei dumneavoastra online.